Det var så det hela drog i gång..

Sandra kom först med idén att hon ville ut och tåg luffa. Tessie hade hela tiden vart sugen på det sen högstadiet och var inte alls svår att få i gång och börja prata om det. Första gångerna det kom på tal pratade dom bara om det lite smått, som en gott och blandat påse. 
Men ju fler gånger dom drog upp det ju mer började dom verkligen att fastna för iden.
Sen började dom på att spåna idéer, allt i från vart dom skulle till vad dom skulle ha med sig. Dom kom fram till att även starta en blogg för att sedan försöka dra läsare som dom sedan kanske kunde möta under resans gång!

Nu är det så att dessa 2 tjejer kommer inte resa ensamma, dom kommer ha den fantastiska Zantos med sig på resan. Sedan kommer dom båda att ha med sig sina trogna gitarrer eftersom dom under resans gång tänkt att spela på gator och torg. 

Ni får inte bli ledsna nu men denna gång tänker dessa 3 små luffare dra norr över i landet och försöka hinna med så mycket av Norrland dom kan under sen sommaren. Vem vet, nästa gång kanske dom åker åt andra hållet. 
Ni kommer få vara med under deras planering, packning, vimmel, och pladder om allt och ingenting.
Ni kommer få se bilder, och videos från alla olika ställen och ni kommer säkerligen få er ett gott skratt eller 2.

Den här bloggen kommer att handla om 2 tjejer och 1 hund som en kväll i december 2010 bestämde sig för att göra en luffar resa genom Norrland. Musik, skratt, skön natur och en hel del knasiga inlägg om skavsår och annat otrevligt som trevligt kommer ni att få stöta på. 

Ni är varmt välkomna att följa med på en färg sprakande resa tillsammans med oss!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0